Кольорова капуста в клярі
Кількість порцій - 4
Час приготування - 15 хв

Кольорова капуста в клярі

Суцвіття кольорової капусти називають в Англії кращими в світі квітами. І не дивно: вона низькокалорійна, дієтична і дуже корисна. Тільки уявіть, необхідних для нашого імунітету вітаміну С і для зору вітаміну А в «кучерявій» міститься в рази більше, ніж у лимоні. Тепер Ви знаєте, чим лікувати застуду в холодний зимовий вечір. Крім перерахованих достоїнств, кольорова капуста виводить холестерин, а також зміцнює судини. І найголовніше – страви, у складі яких присутня ця середземноморська овочева культура, легко і швидко засвоюються організмом. На цій позитивній ноті поспішаємо поділитися з Вами рецептом кольорової капусти в клярі. Хрустка скоринка чудово доповнює ніжний смак капусти.

Інгредієнти

  • Капуста кольорова - 400 г.
  • Яйце куряч - 4 шт.
  • Молоко - 100 мл.
  • Борошно пшеничне - 100 г.
  • Олія рослинна - 20 мл.
  • Сіль - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Капусту помити і розібрати на суцвіття. Потім відварити до напівготовності в підсоленій воді.

  • 02

    Молоко збити з яйцями. Додати до молочно-яєчної суміші просіяне борошно.

  • 03

    Занурювати суцвіття капусти в кляр і викладати на розігріту сковороду (додаючи олію). Смажити по 1 хвилині з кожної сторони.