🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Салати як окрему самостійну страву почали готувати саме у Франції. Незабаром вони стали користуватися великою популярністю в багатьох кухнях світу. Особливістю французьких салатів є їх вишуканість і свіжість, але в теж час лаконічність і простота. В якості заправки використовуються оригінальні свіжоприготовані соуси. Французький салат з рибкою – тому не виключення. Смак червоної риби вигідно підкреслює лимонний сік, а ароматний соус з часником і діжонською гірчицею просочує салат, роблячи його соковитим і ніжним. Шматочки авокадо і чері доповнюють смакову палітру страви. Справжня гармонія смаку і аромату.
Рибу порізати на смужки, полити оливковою олією, лимонним соком. Посолити, поперчити і залишити на 20 хвилин маринуватися.
Для приготування соусу збити в блендері майонез, тертий сир (2 ст. л.), гірчицю, часник, пропущений через прес, сіль і перець.
Кедрові горішки посипати на сковороду (без олії) і обсмажити на слабкому вогні протягом приблизно 5 хвилин.
Авокадо очистити від шкірки і кісточки. Нарізати на шматочки. Чері порізати навпіл. Змішати авокадо, чері. Заправити соусом і ретельно перемішати.
Викласти на тарілки спочатку овочеву суміш, потім зверху посипати горішками, покласти шматочки риби (можна красиво скрутити) і посипати сиром, який залишився.