🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Чи пробували Ви банановий хліб? Ні? Тоді саме час приготувати цей ароматний хлібець. Banana bread більше схожий на пиріг: він солодкий, десертний, з бананом і горішками. Банани краще взяти дуже стиглі, з коричневими цятками на шкірці. Заодно утілізіруєте непридатний в їжу фрукт. Вони будуть легко розминатися і змішаються з тістом до однорідної маси. Розминати банани можна виделкою або за допомогою блендера. В останньому випадку тісто буде більш рідким. Після духовки дати хлібу дійти на столі. Якщо наріжете його гарячим, Вам може здатися, що він недопечений. Насправді це не так: хліб повинен бути злегка вологим всередині.
Збити вершкове масло з цукром, додати яйця і продовжувати збивати. Додати розпушувач. Просіяти туди борошно, замісити тісто.
Додати пюре з бананів і подрібнені горіхи. Ретельно перемішати.
З отриманого тiста сформувати комок у формі батона і викласти на деко з папером для випікання (або у форму для хліба).
Випікати в духовці протягом приблизно 50 хвилин при температурі 180°C. Охолодити і подавати до столу.