🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Для італійської кухні традиційними є різноманітні супи. Італійський суп з курки - смачне ароматне блюдо, яке чудово підійде як для сімейних обідів, так і для святкового столу. Часу на приготування цього супу знадобиться небагато, варити його можна в будь-яку пору року. Часто при приготуванні цієї страви в нього додають вершки, а використання середземноморських трав надає йому італійський колорит і різноманітність смаків. Суп виходить ситним і насиченим, подавати його можна посипавши меленим перцем і зеленню.
Вимити моркву, очистити і нарізати тонкими кружечками.
Цибулю очистити і дрібно нарізати. Гриби вимити і також дрібно нарізати.
Розігріти сковороду, налити в неї 3 ст. л. олії й обсмажити цибулю, поки вона не стане м'якою.
Далі додати за смаком чорний мелений перець і моркву. Через хвилин 5 додати гриби і ложку борошна. Добре перемішати. Готувати так хвилини 2-3 і зняти з вогню.
Курячий бульйон довести до кипіння і викласти в нього зажарку з сковороди.
В окремій мисці збити виделкою яйця і додати до них дрібно нарізані кінзу та петрушку. Далі цю суміш обсмажити з двох сторін на сковороді на олії. Отриманий омлет порізати на неширокі смужки (для локшини).
М'ясо відварити, остудити і нарізати невеликими шматочками.
Потім додати в бульйон м'ясо, яєчну локшину і лавровий лист. Посолити, за смаком, добре перемішати і варити так ще близько 15 хвилин.