🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Кростини - популярна італійська закуска, яка являє собою невеликі підсмажені (неодмінно хрусткі) шматочки хліба з намазаними начинками. Причому начинки можуть бути самими різними, але класика жанру, звичайно, - кростіні з соусом песто. В якості інгредієнтів для начинки використовують морепродукти, сир, соуси, овочі, м'ясо, рибу. У запропонованому рецепті начинка готується з часнику, оливок, каперсів, артишоків і оливкового масла, подрібнених у блендері до однорідної маси. Намазувати начинку на кростіні потрібно безпосередньо перед подачею на стіл, щоб приготована соковита начинка не розмочила шматочки хліба. Вони повинні залишитися хрусткими.
Духовку розігріти до 200°C.
У блендері змішати очищений часник, оливки, каперси, артишоки, влити оливкову олією. Подрібнити суміш до однорідної маси.
Викласти шматочки хліба на деко, скропити олією. Підсмажити шматочки хліба в духовці, протягом 6 хвилин.
Змастити хліб сумішшю з блендера.