🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Картопляні салати - це класика німецької кухні. Блюдо на основі картоплі з додаванням цибулі, огірка, ковбаси чи шпику, бульйону і навіть яблук можна приготувати абсолютно по-різному. Для німецького картопляного салату годиться тільки «воскова картопля» - та, яка не розварюється. Можна відварити картоплю для салату заздалегідь (за ніч) і залишити в холодильнику. Переважно відварювати картоплю "в мундирі". Ситний і простий у приготуванні німецький картопляний салат є відмінним доповненням до м'ясних страв. Такий салат є прекрасною закускою до міцних напоїв і асоціюється з холодною порою року, коли ми вживаємо багато ситної і жирної їжі.
Картоплю відварити в мундирі.
Сосиску порізати на шматочки і обсмажити на сковороді на соняшниковій олії.
Мариновані огірки порізати на невеликі шматочки.
Для соусу змішати майонез, вершки і гірчицю.
Цибулю дрібно порізати.
Картоплю очистити і порізати на кубики. Змішати всі інгредієнти і заправити соусом.