🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Різото - це традиційна страва італійської національної кухні, головним інгредієнтом якої є рис. Дуже важливо правильно вибрати сорт рису, найбільш підходящий для різото. Від цього багато в чому залежить, якою вийде Ваша страва. Рис вибирайте дрібнозерновий, короткий і круглозернистий. Насправді варіантів різото багато. У цієї страви немає точно визначеного переліку інгредієнтів і їх співвідношення. Головне - це спосіб приготування рису. Запропонований рецепт - один із найбільш простих варіантів різото. Порада: дуже важливо додавати бульйон порціями. Наступну порцію бульйону додають в той момент, коли рисові зернятка ввібрали в себе попередню порцію.
Поставити на вогонь сковороду, налити оливкову олію, розігріти, висипати на сковороду дрібно нарізану цибулю, обсмажувати протягом 8-10 хвилин.
Всипати рис до цибулі в сковороду, перемішати дерев'яною ложкою. Обсмажувати протягом декількох хвилин.
Бульйон налити в каструлю, поставити на вогонь, довести до кипіння. Влити вино в рис на сковороді, після вливати поступово бульйон. Постійно помішуючи, готувати до випаровування рідини. Додаючи потроху бульйон, готувати до м'якості рису.
Зняти сковороду з вогню, додати в рис вершкове масло і пармезан.