Салат "Кедровий акцент"
Кількість порцій - 1
Час приготування - 25 хв

Салат "Кедровий акцент"

Оригінальне поєднання інгредієнтів надає салату «Кедровий акцент» цікавий смак. Кедрові горішки в салаті – це не тільки прикраса страви, але і збагачення білками і надзвичайно ніжним присмаком. Кедрові горішки дуже корисні для людського організму: добре впливають і на серце, і на судини, в них міститься велика кількість вітамінів. Перець, що входить до складу салату, додає свою екзотичну родзинку. Цей чудовий салат з кедровими горішками поєднує в собі смаки різних країн. Страва не тільки корисна, але і проста у приготуванні. Цей салат для тих, хто любить не тільки смачно поїсти, але і піклується про своє здоров'я і фігуру.

Інгредієнти

  • Кедрові горішки - 80 г.
  • Помідори черрі - 10 шт.
  • Маслини чорні - 10 шт.
  • Салат зелений - 1 щепотка
  • Перець болгарський - 1 шт.
  • Соєвий соус - 1 ст. л.
  • Лимон - 1/3 шт.
  • Базилік сушений - 1 ст. л.
  • Олія оливкова - 3 ст. л.
  • Сіль - за смаком
  • Перець чорний мелений - за смаком

Етапи приготування

  • 01

    Кедрові горішки обсмажити на сковороді на слабкому вогні без олії протягом 3-4 хвилин, періодично перемішуючи.

  • 02

    Помідори черрі порізати на 2-4 частини, маслини розрізати навпіл, болгарський перець порізати невеликими шматочками. Салат порвати руками на невеликі шматочки.

  • 03

    Змішати нарізані овочі й маслини, додати салат.

  • 04

    Для заправки змішати соєвий соус, сік 1/3 лимона, базилік, оливкову олію, сіль і перець за смаком.

  • 05

    Заправити салат і подавати до столу.