🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Ця страва відноситься до італійської традиційної їжі. Блюдо за цим рецептом виходить дуже м'яким, за рахунок однорідності приготованого соусу. Соус бажано приготувати за 1,5-2 години до обіду і тримати при кімнатній температурі. Анчоуси надають страві пікантний аромат. Каперси підсилюють смак страви. Зелені оливки - це смачний і безсумнівно корисний продукт, який сприяє зміцненню та збереженню вашого здоров'я. Особливо підкуповує швидкість і простота приготування страви. Таке спагетті з анчоусами, петрушкою, оливками та каперсами сподобається і домашнім, і гостям.
Змішати в блендері часник, цибулю, петрушку, посолити і поперчити за смаком, додати оливкову олію, перемішати до однорідної маси.
Поставити каструлю з водою на вогонь, посолити, довести до кипіння, відварити спагеті. Витягнути спагеті на 1 хвилину раніше, ніж вказано на упаковці.
Спагеті залишити в каструлі, воду злити, додати трохи оливкової олії, перемішати. Після чого, перекласти їх в тарілку.
Зверху на спагеті вилити суміш із блендера, викласти нарізані анчоуси, оливки, каперси.