🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Так, Ви не помилилися: запропоновані котлетки готують зі зварених круто яєць, натертих на крупну тертку. Смачно, просто в приготуванні і бюджетно! Відпочиньте від м'ясних котлет. Поєднання варених яєць із зеленню дуже гармонійне і використовується в багатьох стравах, наприклад, в начинці для пиріжків. Порада: котлетки за цим рецептом зручніше ліпити, змочивши руки водою. За бажанням в яєчний "фарш" можна додати консервований горошок. Поекспериментуйте зі спеціями. Подавати страву можна зі сметаною, прикрасивши зеленню. Ці котлетки хороші як в гарячому, так і в холодному вигляді.
Яйця відварити в круту. Далі потерти на крупній тертці.
Перекласти натерті яйця в глибоку миску. Зелень дрібно посыкти і перекласти до яєць.
Додати в миску борошно і манку. Посолити, поперчити. Додати сметану. Гарненько перемішати.
З маси сформувати котлетки.
Розігріти сковорідку з соняшниковою олією, викласти в неї котлетки і обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.