🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
У Вас сьогодні абсолютно немає часу на приготування, а приготувати щось все одно треба? Це "щось" має бути смачним і ситним, але що називається стравою "на швидку руку"? Запропонований рецепт - для Вас. Процес набагато пришвидшиться, якщо у холодильнику є відварна картопля. Далі все легко і просто, а результат - бюджетна і легка у приготуванні страва, що не заважає їй бути смачною і апетитною. Саме ці якості і роблять запіканку-омлет із картоплею та ковбасою паличкою-виручалочкою для будь-якої господині.
Картоплю нарізати кружечками або скибочками товщиною не більше 0,7 см. Духовку нагріти до 200°C.
Форму для запікання змастити олією.
Першим шаром покласти частину картоплі (це основа). Наступним шаром викласти ковбасу, нарізану тонкими шматочками. Зверху посипати посіченою зеленню.
Далі шар картоплі. Для заливки збити яйця з молоком.
Посолити, поперчити і добре перемішати. Залити запіканку збитими яйцями.
Поставити запіканку в духовку на 30 хвилин. На великій тертці натерти сир і посипати запіканку зверху, знову поставити в духовку на 10 хвилин, щоб сир розплавився і зарум'янився.
Зверху можна посипати зеленню.