🚚 Доставка Новою поштою від Zakaz.ua
Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.
Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.
Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.
Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.
Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.
Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.
Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.
Посолити, поперчити. Подавати з беконом.