Смажений кабачковий суп
Кількість порцій - 3
Час приготування - 1 г 10 хв

Смажений кабачковий суп

Смажений кабачковий суп - дуже корисна страва з надзвичайно ніжним смаком. Цей легкий овочевий суп-пюре простий у приготуванні і дуже економний. Страви з кабачка рекомендуються людям із серйозними захворюваннями шлунково-кишкового тракту, ожирінням і діабетом. Цей овоч містить дуже мало калорій, всього 27 кКал на 100 г м'якоті. До того ж кабачковим супом можна безбоязно годувати маленьких дітей, страви з кабачка не викликають алергічних реакцій і висипань на дитячій шкірі. Смажений кабачковий суп бажаний в раціоні кожної людини. Подавати його можна зі свіжим хрустким хлібом або з грінками.

Інгредієнти

  • Кабачок - 1 шт.
  • Цибуля - 1 шт.
  • Часник - 4 зубчики
  • Оливкова олія - 1 ст. л.
  • Розмарин - 1 ч. л.
  • Курячий бульйон - 600 мл.
  • Бекон - за смаком
  • Перець чорний мелений - 1/2 ч. л.
  • Сіль - 1 ч. л.
  • Шавлія - 2 ч. л.

Етапи приготування

  • 01

    Очистити шкірку з кабачка гострим ножем. Нарізати кабачок кубиками.

  • 02

    Цибулю очистити і нарізати великими шматочками. Очистити часник.

  • 03

    Змішати кабачки, цибулю і часник. Додати оливкову олію, шавлію, розмарин, сіль і перець. Все перемішати.

  • 04

    Викласти кабачок зі спеціями в жаровню і запікати 40 хвилин при температурі 100°C.

  • 05

    Бекон запекти протягом 10 хвилин при тій же температурі.

  • 06

    Запечений з овочами та спеціями кабачок перекласти в блендер. Перетерти кабачок в пюре. Додати курячий бульйон і довести до кипіння. Варити 5 хвилин.

  • 07

    Посолити, поперчити. Подавати з беконом.